17/5 – 24

Denne kvelden var det Ida Ingels den anonyme juryen la sin elsk på. Som takk for å ha utmerket seg positivt hele kvelden fikk hun også med seg boken om Marcus og Martinus. Håper hun har fått kost seg med den i pinsen.

21/2 – 24

Herr Nilsen – 9års jubileum og feiring av Kong Haralds fødselsdag. Denne kvelden gikk publikumsprisen til selveste Tori Jørgensen, som utmerket seg positivt denne kvelden. Juryen besto av 6 anonyme medlemmer av Prima Vista Social Club, samt Kong Harald som fulgte konserten via Skype. Fun fact: Tori Jørgensen var fiolinlæreren til Svein Erik fra han var 6-10 år. Denne kvelden fant hun imidlertid raskt tonen sammen med Jens.

10/2 – 24

På kryssoverfestivalen i Moss ble prisen for enestående publikumsinnsats tildelt den fremragende Lars Jegleim. Denne mannen har gjennom mange år vært en sentral skikkelse i kulturlivet i Moss, både som musiker, rektor ved Kulturskolen og som initiativtaker til etableringen av Moss Jazzklubb, for å nevne noen få ting. Her ses han sammen med en av de som har vært så heldig å ha hatt han som læremester.

17/12 – 23


I hjertet av Oslo, på den utsolgte julekonserten med Prima Vista Social Club på Herr Nilsen, opplevde publikum et av årets mest minneverdige øyeblikk. Midt blant de tettpakkede stolene og den stemningsfulle atmosfæren steg Ole Ludvig Karlsen Dalan frem som kveldens mest språkmektige publikummer.

Hans bemerkelsesverdige talent kom til syne da han, med en overveldende språklig dyktighet, utførte simultanoversettelse av julens budskap til Hawaiisk.

Ole Ludvig Karlsen Dalan er ikke bare kveldens språkmester, men han er også av edel ætt, som barnebarn av den tidligere prisvinneren og hele Norges orkesterleder, Kjell Karlsen.

“Mele Kalikkimakka” til Ole Ludvig Karlsen Dalan.

16/12 – 23

Magien i Røyken Jazzforum nådde nye høyder denne kvelden, og det var Torild Høivang som strålte kraftigst av dem alle, som en ekte stjerne på scenen. Publikumsprisen ble hennes, og det var ikke uten grunn.

Allerede tidlig på kvelden viste Torild Høivang sitt enestående talent som kordirigent, og hennes dirigentstokk ledet et kor gjennom musikalske landskap med presisjon og lidenskap. Også under Prima Vista Social Clubs julekonsert fikk hun virkelig anledning til å skinne. Med en fantastisk tilstedeværelse bidro hun til å heve allsangen til panegyriske høyder, og publikum ble trollbundet av hennes kunstneriske bidrag.

Torild Høivang, en verdig vinner av kveldens publikumspris, har bevist at hun ikke bare er en musikalsk kraft, men også en inspirerende kraft som løfter opplevelsen til det sublime. Gratulerer, Torild, for en uforglemmelig aften fylt med musikalsk magi!

6/12 – 23

publikumsprisen er tilbake, og denne gangen leveres den uten ramme, men med en eksklusiv håndplukket CD som en symbolsk hyllest til den utvalgte publikummers musikalske reise.

Årets storslåtte vinner av publikumsprisen er ingen ringere enn jubilanten, Roar Stenbakken. Han bærer med seg ikke bare en imponerende rekke konserter, men også en historie knyttet til Prima Vistas to fargeblinde medlemmer. Roar Stenbakken er virkelig en verdig mottaker av denne prestisjetunge prisen. Gratulerer!

3/12 -23

Grunnet global mangel på rammer, ble det ikke delt ut publikumspris i Horten

2/12 -23

Grunnet global mangel på rammer, ble det ikke delt ut publikumspris på Bølgen kulturhus i Larvik.

4/9-23

Sjelden har vi opplevd at noen prisvinnere har levd bedre opp til “Beeing A Role Model For Other Concert Attendees All Around The World”. En enstemmig jury takker dere for å fremragende publikumeri gjennom en årrekke. Vi ser frem til å dele flere kvelder med Sissel og Helge.

17/5-23

Vi gratulerer Erica, en trofast publikummer gjennom mange år, med en velfortjent pris og CD med HMKG.

4/3-23

Ved den storslåtte 8-års jubileumskonserten på Herr Nilsen gikk publikumsprisen til de hittil ukjente søstrene Fossum. Man kan tydelig se slektskapet o gjensynsgleden hos Fossum I, II, III og IV.

18/12-23

Merit Kristiansen Gudim mottok kveldens pris fra Gudim-stiftelsen. Kvelden ble avrundet på herlig vis med Fugledansen.

1/12-22

På årets første julekonsert var det Arve Karlsen som stakk av med publikumsprisen. Hans uvurderlige evne til å spre god stemning og julefred overbeviste og begeistret den anonyme juryen.

28/5-22

Vi gratulerer Line og Erlend med brylluppet, og med deres geniale ide om å booke Prima Vista Social Club til å spille på denne magiske kvelden.

17/5-22

🇳🇴Vi takker våre trofaste fans for at dere (så til de grader) bidro til at årets 17.mai-show ble en seanse av episke proposjoner!!!!🇳🇴

-Og en sædeles stor takk til kveldens vinner av “The Prima Vista Social Club’s Award of Excelence”, Mats Joachim Johnsen!!

Mats er en våre absolutt største fans, og arrangerer til og med Prima Vista-vorspiel før konsertene våre!!!
🇳🇴Norrrrrge takker deg!!!🇳🇴

22/10-21

Tonje Gulbrandsen utmerket seg under konserten på Stallen i Horten og ble belønnet med en velfortjent publikumspris.

21/10-21

Vi gratulerer Ordfører Lene Conradi med publikumsprisen i Asker. Strålende innsats både som prisutdeler og prismottaker.

8/9-21

Endelig! Godgutten fra Moss har ventet og ventet siden bandet ble etablert! På Herr Nilsen – av alle steder – fikk han den! 🤩🥇🎉

21/12-19

På årets siste julekonsert på Herr Nilsen, gikk prisen til Reidar Kompen. At han er far til Trombonist Kristoffer Kompen hadde ingen ting med utvelgelsen å gjøre. Alle publikummere ble, som alltid, vurdert på likt grunnlag av de 6 anonyme og ubestikkelige medlemmene av publikumspriskomiteen.

14/12-19

I Tønsberg gikk publikumsprisen til Torsteins kandidat: Erik Steenbuch.

7/12-19

På Moss Bluesklubb gikk publikumsprisen til en helt spesiell person, som har vært med på å forme banjoist/gitarist/sanger/sau Svein Erik til den han er idag. En sann glede å kunne gi prisen til Sigrun Olsen. 

4/12-19

I Oslo Konserthus gikk prisen denne kvelden til Kari Numme. Tilfeldigvis er hun også mor til gjesteartist Thomas Numme.

30/8-19

Trine booket Prima Vista Social Club til å spille på bursdagfesten sin. Til alles store overraskelse ble hun også den verdige vinneren av den gjeve publikumsprisen  denne kvelden.

17.Mai 2019

Det er en stor ære å gi publikumsprisen til denne vennlige, musikalske og kunnskapsrike mannen: Ole Marius Melhus. En rollemodell både når han er på og av scenen.

9/5-19

På Anjazz ble det delt ut to priser til disse to flotte damene som vi setter utrolig stor pris på! Wenke Melbye (under) og Ingunn Brønstad (over)

2/3-19

Under Vinterjazzfestivalen i Fredrikstad var det en i publikum som utmerket seg litt ekstra. Det var selveste Ingar Guttormsen, som oppførte seg som en ekte «role model and inspiration for other concert attendees all over the world». Gratulerer!

27/2-19

Publikumsprisen gikk til selveste Herr Nilsen. Her representert av en svært hyggelig bartender.  Vi håper at denne vil henges opp på et passende sted i baren.

Denne kvelden delte også Gudim-stiftelsen ut sin første pris i 2019. Lars Erik ble like overrasket som oss.

20/12-18

En euforisk Lars Erik Gudim sender ut SMS til alle på kontaktlisten for å fortelle at han, nok en gang, har mottatt den gjeve Publikumsprisen.

8/12-18

Steffen Granly mottok Publikumsprisen og en «privat» velsignelse under Høymessen i Fredrikstad bispedømme.

5/12-18

En intetanende Knut Hanssen fikk en ekstra fin start på julen, da han ble tildelt publikumsprisen i Oslo Konserthus.

10/11-18

Grete Nuland ble den lykkelige prisvinneren på Moss Bluesklubb etter iherdig lobbyvirksomhet fra venninene mot den fullstendig ubestikkelige juryen som består av 6 anonyme medlemmer av Prima Vista Social Club.

25/8-18

Vi gratulerer Knut Berg med prisen for «outstanding audience participation» på Tønsberg Jazzklubb. Juryen har bestått av 5 anonyme medlemmer av Prima Vista Social Club. At Knut Berg også er booking-ansvarlig i jazzklubben hadde ingen innflytelse på juryens beslutning.

23/6-18

Vi gratulerer Marte og Christian med dagen og den gjeve «Award of Exellence for booking Prima Vista Social Club to play at their wedding and being a role model for other newlyweds all over the world» -prisen.

9/2-18

Våler i Hedmark har nå sin helt egne Publikums-award-Vinner. Han heter Per Arnesen og en rollemodell for publikummere World wide!

16/12-17

Publikumsprisen på vår julekonsert i Oslo gikk til Tine Thing Helseth og Sebastian Haukås  😊

15/12-17

Publikumsvinneren på vår konsert i Horten ble selveste Espen Nilsen! Vi er glade de seks anonyme stemmene i juryen enstemmig gikk til Espen. Prima Vista ønsker dere alve en riktig god jul!

2/12-17

Kjell Olav Martinsen hadde tatt turen helt fra Moss til Fredrikstad for å oppleve Prima Vista Social Club, og jammen stakk han ikke også av med kveldens publikumspris. At han er i familie med et av orkestermedlemmene hadde overhodet ingen innvirkning på den ubestikkelige juryens beslutning. Etter utdelingen ble det improvisert frem en marsj, «Sønner og Døtre av Fredrikstad» som en hyllest til prisvinnerens mangeårige innsats for den norske korpsbevegelsen.

30/11-17

Marte Bøvre ble med på årets første julekonsert på Gjøvik Kulturhus sammen med tidligere prisvinner Per Winston Bøvre. Fortreffelig publikumsinnsats sikret at prisen nok en gang gikk til delegasjonen fra Dokka. Vi gratulerer!

23/9-17

Vi gratulerer Hanne og Kaare «Jompa» Løkka med: «For Booking Prima Vista Social Club To Play At Their Birthday Party Award»

20/9-17

Dette var John Trehjørningens kveld. En enstemmig jury har talt!

Og denne kvelden gikk den svært ettertraktede Gudim-prisen til en overrasket Lars Erik Gudim.

20/5-17

Den spanske deltakeren José Andres Perez Castello Cohones Piccolino stikker av med publikumsprisen. Med prisen følger et Norsk Æres-statsborgerskap og et gavekort fra   pålydende 100.000 kr. Dette er den første prisvinneren som har holdt takketale. Et eksempel til etterfølgelse for kommende prisvinnere.

17/5-17

Kveldens publikumspris gikk til denne nydelige jenta, Silje Eckhoff Varhaug. Hun har kastet glans over flere av våre konserter, og det var derfor på høy tid at hun ble dekorert med denne tittelen. Dessuten var hun, sammen med tidligere prisvinner Helga Jensen Solstad, arrangør av et halv-offisielt Prima-Vors. Noe i setter utrolig stor pris på!

Lars Erik Gudims Award Of Excellence gikk denne kvelden, like overraskende som alltid, til Lars Erik Gudim.

9/5-17

Harald & Sonja for booking Prima Vista Social Club to play at their 80th birthday party.

29/4-17

Raymond Stubben – vinner den gjeve Concert-Arranger-Of-Excellence-Award’en med tilhørende Body Fresh for sin innsats på Buckleys gjennom en årrekke. Norge takker deg!

Raymond Stubben – vinner den gjeve Concert-Arranger-Of-Excellence-Award’en med tilhørende Body Fresh for sin innsats på Buckleys gjennom en årrekke. Norge takker deg!

Vi gratulerer på det hjerteligste ettermiddagens mest entusiastiske publikummer! En sann rollemodell for for alle konsertgjengere over hele verden! Prima Vista Social Club takker deg, Ivar H Gerhardsen!

4/3-17

Ole-Henrik Mohn Pettersen

Festivalsjefen på Vinterjazz i Fredrikstad er en fremragende publikumer til inspirasjon for konsertgjengere i Fredrikstad, og hele verden forøvrig. Velfortjent pris til en som legger hele sjela si i å skape en av verdens hyggeligste jazzfestivaler.

1/3-17

Anders Bjørnstad (født 19. august 1947 i Drammen) er en norsk jazzmusiker (trompet). Som 11-åring vakte han oppsikt på jamsessions i Drammen og var mellom 1960-65 medlem av Papa Dennis Jazzband, førstepremievinner i klassen for tradband ved amatør-NM i 1963. (Wikipedia). I kveld slo han til igjen, og tok med seg publikumsprisen hjem til Drammen. Gratulerer!

29/12-16

Erik Jøkling er en mann det er lett å la seg imponere av. Under Ribbejazzen 2016 stakk han av med årets siste

Excelent-Performance-From-A-Concert-Attendee-Award.

Bravo!

7/12-16

Jazzakademiet i Oslo Konserthus.

Her ble Kjell Karlsen hedret med den nyopprettede Concert-Arranger-Of-Excellence-Award.

Og Bjørn Stendahl fikk meget fortjent publikumsprisen.

Og han får også prisen Best-Display-Of-Award-Award 2016

2/12-16

På den utradisjonelle julekonserten på Buckleys gikk publikumsprisen til en

som har vært en het kandidat til denne prisen lenge. Denne kvelden ble det full klaff for

Helga Jensen Solstad.

Dessuten stakk Lars Erik Gudim av med Lars Erik Gudims Award Of Excellence denne kvelden også.

Prisvinneren var svært lite fotogen denne kvelden, og mangler derfor bilde.

26/11-16

Per Olav Berg ble den suverene vinner av publikumsprisen på Røyken Jazzforum.

26/8-16

Per Winston Bøvre fra Dokka har sett en rekke konserter med Prima Vista Social Club. Derfor var det helt naturlig at en så trofast supporter mottok den høythengende Publikumsprisen på Hadeland Jazzforum i kveld. Norge takker deg, Per Winston!

20/8-16

Lykkelige prisvinnere: Edvard Askeland(publikums prisen) og Lars Erik Gudim(5’th time winner of Lars Erik Gudims Award of Exellence i liten størrelse grunnet plassmangel på vegger og peishyller hjemme hos Lars Erik ).

Gratulerer 🎊

17/6-16

Vi gratulerer Ketil Horn med den prestisjefylte prisen «The Genius Choice Of Hiring Prima Vista Social Club» til Nortek sitt 20års jubileum på Frognerseteren.
Norge takker deg!

7/5-16

Outstanding Performance From a Concert Attendee Award på Lillestrøm Jazzklubb går til selveste Odd Brubak.

6/5-16

Håvard Stang er soleklar vinner av Publikumsprisen på Anjazz 2016.

5/5-16

Harald Skogli lurer på hvor han skal henge opp Outstanding Performance From a Concert Attendee Award’en han ble tildelt på Asker Jazzklubb

Lars Erik Gudims Award Of Excellence går denne kvelden til Lars Erik Gudim

4/5-16

Kjetil Solligård ble kveldens midtpunkt på Herr Nilsen.
Outstanding Performance From a Concert Attendee!

23/1-16

Ett band i Oslo er både svært overrasket og uvanlig stolte idag, siden vi har mottatt Lars Erik Gudims ærespris!
Et pussig sammentreff var at denne høythengende musikalske utmerkelsen ble delt ut på 50-årsdagsfesten til Lars Erik Gudim!

13/12-15

Hermund Nygård:

«Når man ut av det blå får lov til å bidra med maracas, hønn og vibraslap på opptil flere låter med Prima Vista Social Club på deres allerede legendariske julekonsert, er det alene nok til å gjøre et knallhardt trommeslagerhjerte mykt som smør.
At man i tillegg kan gå fra årets vakreste eventyr som mottager av prisen «Outstanding performance from a concert attendee award (for being a role model and inspiration to other concert attendees all around the world)» og en drumstick lollipop som et personlig pristillegg fra bandets beste trommeslager (beklager Erik Eilertsen), er nærmest ubegripelig.
Jeg er euforisk, og takker juryen (seks tilfeldig utvalgte medlemmer av Prima Vista Social Club), venner og familie for all støtte og hjelp. Uten dere ville jeg aldri mottatt denne prisen. Kanskje.»

14/11-15

Anne og Jonas viser stolt frem deres «For Booking Prima Vista Social Club To Play At Their Birthday Party Award»

13/8-15

Norgesvennen Lars Erik Gudim med den gjeve «Lars Erik Gudims award of excellence» som han selv mottok på PVSC’s konsert på Buckleys.

Aud Kuvås Fossum. Vinner av «Outstanding performance from a concert attendee award». (Håvard og Jens sin biologiske mor, og NEI, dette faktum påvirket IKKE utfallet av konkurransen.)

11/4-15

Lars Erik Gudim med den prestisjetunge ‘Outstanding performance from a concert attendee award’

Categories: Awards

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *